Leuven

Leuven

Heeft u al een keer over na gedacht om een reis te boeken in Leuven? Het is daar behoorlijk mooi. Leuven is een plaats in ongeveer hartje België. Het ligt vlak naast Brussel en staat bekend om zijn mooie kerken. Leuven licht in de provincie vlaams-brabant. Je zou haast zeggen dat het op het randje ligt van Nederland en België, maar dat is niet het geval. Leuven is een leuke stad vol met gezellige mensen. Je kan daar lekker eten en zit vol met leuke barretjes. Ideaal om met je vrienden een paar daagjes weg te gaan. Of ga je puur een dag weg. Als je een dag gaat is de grote kerk zeker iets wat je moet bezoeken. Al ben je niet gelovig, het is heel indrukwekkend om z’n grote kerk van binnenuit te zien.

liza-rusalskaya-D0ad5ow9isg-unsplash

Activiteiten

Er zijn veel leuke activiteiten wat je kan doen in de stad Leuven, zoals net al aangegeven zijn er veel leuke barretjes waar je lekker wat kan eten en drinken. Wees wel voorbereid. Het eten kan anders-zijn dan dat je dat bent, gewend hier in Nederland. Maar buiten de leuke gezellige avond uit kan je ook nog veel meer dingen doen overdag. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het museum of ervaar daar hoe het is om een film te zien in de bioscoop. Het is wel zo dat je dan natuurlijk minder tijd heb om andere leuke bezienswaardigheden te bekijken. Of bent u er al is een keer geweest. Dan bent u vast van mening dat u de stad nog een keer wil gaan bezoeken. Puur om het gevoel weer even terug te krijgen van de gezellige sfeer en de leuke terrasjes.

Of gebruik je Leuven alleen maar als tussenstop en ga je straks weer door? Wellicht gebruikt u Leuven als tussenstop om je reis weer te hervatten naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk of zelf naar Spanje. Dan kan je Leuven niet meemaken zoals de meeste mensen. Toch ben ik er zeker van dat je Leuven al een leuke en gezellige stad zou vinden. De mensen zijn gastvriendelijk en vinden niets te gek. Je kan alles vragen en ze zouden je zo goed mogelijk helpen. Ben je nu overtuigd om eens een keer een gokje te wagen? Kom dan snel naar Leuven toe. Wellicht blijft u nog een paar dagen langer door de gezellige sfeer die er heerst of gaat u nog andere steden bezoeken?

MEER TE WETEN KOMEN