Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, veel mensen denken dat Antwerpen de hoofdstad is van België, toch is dat niet waar. Je zou wel kunnen stellen dat Antwerpen een van de grotere steden is van België. Antwerpen staat vooral bekend door de leuke stad vol met winkels. Net als bij veel andere steden kan je in Antwerpen indelen van een stad met een gezellige sfeer. Ook Antwerpen blijven niet achter. Ze zitten vol met leuke kleine dingen waar je al snel voorbij loopt. Mocht je door Antwerpen lopen zou je hier en daar een beeld zien staan met daar mensen op. Dat heeft dan te maken met de geschiedenis wat Antwerpen heeft. Antwerpen is altijd al een van de grotere steden geweest van België.

dea9e7a9047c665c268d1374a3e8c1aa

Winkels in Antwerpen.

Antwerpen is een leuke stad om te gaan winkels. Het is een grote stad met dus ook veel winkels. Zo heb je in Antwerpen ook de meest dure merken. Maar ook veel winkels met een gemiddelde verkoopprijs. In de zomer is Antwerpen een veel bezochte stad. Zowel door de Nederlands als de Belgen zelf. Er is daar van alles te doen. Denk aan het uitgaan, het bezoeken van musea en nog veel meer. Mocht je plannen hebben om nog dit jaar weg te gaan is Antwerpen een leuke plek. Niet super ver van huis en dus ook prima bereikbaar met de auto of de trein. Ja, je zou zelf met de trein naar Antwerpen kunne. Een nadeel is wel dat je de trein alleen in Amsterdam kan pakken. Mocht je ver van Amsterdam wonen en je woont meer in het zuiden van het land raad ik je aan om met de auto te gaan. Vooral als je meerdere dagen gaat. Je bent dan niet beperkt door het openbaar vervoer. Je zou gemakkelijk de auto kunnen pakken en bijvoorbeeld naar Brussel gaan. Twee grote steden in een klap zien. Misschien heb je al wel de steden is een keer bezocht. Dat wilt u er vast nog eens na toe. Misschien weer voor het winkelen of voor het bezoeken van nog meer bezienswaardigheden. Misschien wel het Europees Parlement. Of wil je gewoon zo vaak mogelijk dagjes weg willen dat niet te ver van huis weg is?

Dan is Antwerpen een hele leuke geschikte stad om is een met je vrienden of wel met je gezin naartoe te goed. Je zou er geen spijt van krijgen. Zien we je in Antwerpen? Je zou ook altijd nog zelf kunnen kijken naar leuke hotels.

MEER TE WETEN KOMEN